Обвиниха и арестуваха 18-годишната жена, шофирала след употреба на кокаин и алкохол,

...
Обвиниха и арестуваха 18-годишната жена, шофирала след употреба на кокаин и алкохол,
Коментари Харесай

Прокуратурата с подробности за 18-годишната, помляла 5 автомобила пияна и дрогирана

Обвиниха и арестуваха 18-годишната жена, шофирала след приложимост на кокаин и алкохол, блъснала 5 паркирани коли и ранила своя другарка, оповестиха от Софийска районна прокуратура. 

Инцидентът стана на 13.09.2022 година към 01,50 часа. Тогава обвинената Д.М. се движила по бул. " Захари Стоянов “, когато нарушила разпоредбите за придвижване по пътищата, като навлязла в насрещното движение и самокатастрофирала, като в резултат на произшествието по несъобразителност е причинила междинна телесна повреда на Н.Р. и причинила имуществени вреди на пет паркирани автомобила, съобщиха от прокуратурата. 

Пристигналите на място служители на реда създали на Д.М. тест с  " Дрегер 7510 “ и " Дръг тест “, които посочили, че обвинената е карала след приложимост на кокаин и с централизация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда, а точно 1,53 на хиляда.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Предвид опцията Д.М. да извърши друго закононарушение, наблюдаващ прокурор е постановил задържането й за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на обвинената.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР